• ΕΛ/EN
  • ΕΛ/EN
  • ΜΕΝΟΥ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ QAPP keyboard_arrow_down
    • To QAPP project
    • Ενότητες Εργασίας
    • Παραδοτέα
  • ΦΟΡΕΙΣ
  • NΕΑ keyboard_arrow_down
    • Εκδηλώσεις
    • Συνέδρια
    • Ανακοινώσεις
  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ keyboard_arrow_down
    • Δημοσιεύσεις
    • Βιβλιογραφία
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
×
ΑΡΧΙΚΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ QAPP keyboard_arrow_down
To QAPP project Ενότητες Εργασίας Παραδοτέα
ΦΟΡΕΙΣ
NΕΑ keyboard_arrow_down
Εκδηλώσεις Συνέδρια Ανακοινώσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ keyboard_arrow_down
Δημοσιεύσεις Βιβλιογραφία
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ QAPP
  • ΦΟΡΕΙΣ
  • NΕΑ
  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δημοσιεύσεις
30/09/2020
Internet of Foods: Από το ράφι του σούπερ μάρκετ θα ελέγχουμε την ασφάλεια των τροφίμων
Δημοσίευση στο www.ethnos.gr.
04/06/2020
QAPP Μειώνει το χρόνο ανάλυσης τροφίμων
Δημοσίευση στο ψηφιακό newsletter κλάδου τροφίμων και ποτών
15/04/2020
Implementation of Multispectral Imaging (MSI)
Δημοσίευση στο www.mdpi.com/journal/microorganisms
05/03/2019
QAPP FoodMicro 2018
QAPP FoodMicro 2018
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες στους όρους χρήσης.
Συμφωνώ
Το έργο «Πρότυπο Έξυπνο Σύστημα Παρακολούθησης και Αξιολόγησης της Ποιότητας και της Ασφάλειας Φρέσκων Προϊόντων Πουλερικών - QAPP:Τ1ΕΔΚ-04344» υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).
Copyright © 2021 QAPP