Ανακοινώσεις
01/10/2020
Internet of Foods: Από το ράφι του σούπερ μάρκετ θα ελέγχουμε την ασφάλεια των τροφίμων
Δημοσίευση στο www.ethnos.gr.
12/09/2019
Οργανοληπτικός έλεγχος για τον ποιοτικό προσδιορισμό φιλέτων στήθους κοτόπουλου
Πειράματα στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων (ΓΠΑ)
12/09/2019
Εφαρμογή πολυφασματικής απεικόνισης (MSI) και φασματοσκοπίας υπερύθρου
Πειράματα στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων (ΓΠΑ)
15/03/2019
Μελέτη της ανάπτυξης του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. σε φιλέτα κοτόπουλου
Μελέτη της ανάπτυξης του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. σε φιλέτα κοτόπουλου
14/03/2019
Ανάπτυξη του παθογόνου Listeria monocytogenes σε παναρισμένες κοτομπουκιές
Ανάπτυξη του παθογόνου Listeria monocytogenes σε παναρισμένες κοτομπουκιές
13/03/2019
Διάλεξη στο Πανελλήνιο Συνέδριο Πανελλήνιας Εταιρείας Διατροφής 2019
Διάλεξη στο Πανελλήνιο Συνέδριο Πανελλήνιας Εταιρείας Διατροφής 2019
05/03/2019
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ QAPP
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ QAPP
04/03/2019
Παρουσιάσεις του έργου QAPP
Παρουσιάσεις του έργου QAPP στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο το Κρέας και τα Προϊόντα του «από το στάβλο στο τραπέζι»
03/12/2018
Δημοσίευση στην εφημερίδα Ναυτεμπορική
Δημοσίευση στην εφημερίδα Ναυτεμπορική