15/03/2019
Μελέτη της ανάπτυξης του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. σε φιλέτα κοτόπουλου

Σε εξέλιξη βρίσκονται πειράματα στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων (ΓΠΑ) με στόχο τη μελέτη της ανάπτυξης του παθογόνου βακτηρίου Salmonella spp. σε φιλέτα από στήθος κοτόπουλου σε συνάρτηση με τη θερμοκρασία συντήρησης. Παράλληλα παρακολουθείται και η μεταβολή της αλλοιογόνου μικροχλωρίδας τόσο σε εμβολιασμένα όσο και σε ανεμβολίαστα δείγματα με τον εν λόγω παθογόνο.